Uitnodiging: Politiek Café op 19 mei in de Meerpaal

pcminiOp 19 mei organiseren de politieke partijen van Dronten een Politiek Café. Op initiatief van het afdelingsbestuur van D66 doen (burger)raadsleden van alle politieke partijen in Dronten mee aan het politiek debat. Ook de VVD Dronten.
Maar liefst twee gedeputeerden van de provincie Flevoland hebben hun medewerking toegezegd aan het Politiek Café; Jaap Lodders en Michiel Rijsberman zullen kort pitchen over onderwerpen uit hun portefeuille die voor Dronten van belang zijn. Daarnaast zullen zij de deskundige jury vormen bij de debatten tijdens deze avond.
De afgelopen weken hebben we een interessant programma ontwikkeld. Het wordt een avond met debat, uitdaging en spel.
In een Lagerhuisdebat zullen de partijen elkaar uitdagen op een aantal smaakmakende thema’s. Aansluitend daarop vindt een estafettedebat plaats. Een één op één debat waarbij elke partij een volgende partij uitdaagt op belangrijke onderwerpen.
We sluiten het Poltiek Café af met de interactieve Dronter Kennis Kwizzzz! Samen met het publiek strijden teams om wie de meeste kennis heeft van Dronten.
Voor wie is deze avond bedoeld? Kort samengevat; voor iedereen die politiek geïnteresseerd is of wil worden. Dit is uw kans om op een leuke manier inzicht te krijgen in de mensen en partijen die zich inspannen voor de politiek in Dronten. U bent van harte welkom!
De toegang is gratis. De avond was niet mogelijk geweest zonder medewerking van de Meerpaal. Zij stelt de kleine zaal open vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur start het programma.