Nieuw: Ondernemerspunt, voor en door ondernemers

imageDronten heeft sinds deze week een Ondernemerspunt in de Meerpaal. Het Ondernemerspunt is dé plek voor, door en van ondernemend Dronten. De gemeente heeft slechts een bescheiden rol.

Het Ondernemerspunt Dronten is online 24/7 bereikbaar. Het fysieke loket is gevestigd op het Serviceplein in de Meerpaal en is elke woensdag van 19.00 tot 20.30 uur en eenmaal per maand op vrijdagochtend van 10.30 tot 12.00 geopend.

Het idee achter dit fysieke punt is dat ondernemers één punt in Dronten hebben waar ze terecht kunnen met al hun vragen. In het Ondernemerspunt werken ondernemers, onderwijs en overheid samen in het belang van de Dronter ondernemers.

Geïnteresseerden kunnen via het Ondernemerspunt expertise inwinnen bij ondernemers, oud-ondernemers en specialisten. Buiten het vergaren van kennis is het ook een ontmoetingsplek voor ondernemers.

Met een compleet aanbod aan kennis van (oud-)ondernemers en specialisten, een ontmoetingsplek voor ondernemers en een te starten onderzoeks- en stagebureau ondersteunt het ondernemerspunt Dronten de ondernemer bij het vergroten van het zakelijke succes. Het ondernemerspunt Dronten is zowel voor startende als voor bestaande ondernemers.
Naast de typische ondernemersvragen kan men hier ook terecht voor onderzoeksopdrachten of stages.