Bakkie doen?

Bakkie doen?
Tijdens de Meerpaaldagen stond de VVD Dronten met de “Bakkie doen” coffeetruck in het centrum van Dronten. Er werd er aan de bezoekers een gratis kopje verse koffie verstrekt.

En om het nuttige met het aangename te verenigen, kon iedereen onder het genot van een bakkie meepraten over Nederland en uiteraard ook over Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen. Wat gaat goed of wat kan er beter? En waar moet de VVD Dronten de komende tijd mee aan de slag?

intro

Het was gezellig druk en we hebben veel goede gesprekken gevoerd. Prettig om zoveel mensen persoonlijk te spreken. Veel mensen hebben een helder beeld bij wat er beter kan. De ontwikkelingen in de zorg, het uitgaansleven, voorzieningen in de dorpskernen, opvang van vluchtelingen en veiligheid waren veelgenoemde onderwerpen. Belangrijke punten die ons allemaal raken en wat veel informatie opleverde om mee aan de slag te gaan.

Ook als de koffie op is, houden we graag contact met je. Wil je ook meepraten over de toekomst van Nederland of over Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten in het specifiek? Dat kan. Stuur een mail naar irene@irenekorting.nl of het secretariaat@vvddronten.nl en we nemen spoedig contact met je op.