Kandidaat voor de Tweede Kamer

img_0562
Op 11 november is de (concept)kandidatenlijst van de VVD voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 bekendgemaakt. En ik sta op plek 57.
Een mooie plek en enigszins verrast. Uiteraard had ik mezelf kandidaat gesteld, maar er waren veel kandidaten en als je dan uiteindelijk bij die top 80 hoort is dat een hele eer.

Flevoland heeft meer sterke liberalen nodig die Flevoland op de kaart zetten in Den Haag. Daarom stel ik mij verkiesbaar en ik wil mij sterk maken voor onder andere onze bereikbaarheid, economische ontwikkeling, werkgelegenheid en de (ouderen)zorg.

Nederland heeft ook sterke liberalen nodig met een gedegen verhaal over de keuzes van de VVD. Mijn kracht is mensen meenemen in het liberale verhaal en partijen naar de oplossing brengen. Als volksvertegenwoordiger geloof ik in een beschaafd Nederland waarin we samen uitdagingen het hoofd bieden. Ik sta voor vrijheid en gelijkheid en wil dat deze waarden blijven regeren in Nederland. Voor iedereen. Voor onze kinderen en hun kinderen. Zij verdienen een groots, vrij en sterk Nederland.

VVD-leden zijn nu aan zet om lijst definitief vast te stellen

Van 22 november tot 2 december mogen leden van de VVD reageren op de conceptkandidatenlijst. De kandidatenlijst is definitief op 7 december als meer dan de helft van de leden een stem uitbrengt. Wanneer de minimale opkomst niet wordt gehaald neemt het Landelijk Bestuursoverleg op 10 december een besluit over de kandidatenlijst.

De verkiezingen voor de Tweede Kamer zijn op 15 maart 2017.

Lees meer…
VVD Dronten – Raadslid Irene Korting kandidaat Tweede Kamer
DeDrontenaar.nl – Irene Korting uit Swifterbant verrast door 57-ste plaats op VVD-kandidatenlijst