Waarom VVD op 15 maart

De crisis is voorbij. De economie groeit, de werkloosheid daalt en de woningmarkt bloeit op. Maar nog lang niet iedere Nederlander voelt dat in zijn eigen leven. Daarom moeten we doorbouwen. Zodat straks iedereen de vruchten kan gaan plukken van het herstel.

DE BASIS OP ORDE
Maar er moet nog meer gebeuren. De basis moet nog steviger gemaakt worden. Ouderenzorg moet liefdevoller. Meer duidelijkheid over de pensioenen. En we moeten alles blijven doen wat nodig is om Nederland veilig te houden.

STAP VOOR STAP BETER
Op die sterke basis maken we Nederland klaar voor de toekomst. Een land waarin iedereen in vrijheid kan leven. Binnen de waarden van onze Nederlandse cultuur. Iedereen die zijn best doet, of dat al gedaan heeft, kan in ons land gewoon een fijn leven leiden.

IEDEREEN AAN HET WERK
Het is ontzettend belangrijk om werk te hebben. Omdat je daarmee voor jezelf en je gezin kunt zorgen. Ik wil dat iedereen een baan kan vinden. Dat de hoogte van je pensioen duidelijk is. En dat de belastingen omlaag gaan. Zodat we allemaal gaan voelen dat het beter gaat.

NEDERLAND VEILIG HOUDEN
Veiligheid kun je nooit 100% garanderen. Maar wij doen er wel alles aan om ons land te blijven beschermen. Tegen terroristen, criminelen en vijandige landen. Daarom investeren wij in ons leger en de politie. Willen we een nieuwe stroom migranten voorkomen. En vertellen we nieuwkomers heel duidelijk wat we van ze verwachten en wat we hier belangrijk vinden.

VERTROUWEN OP GOEDE ZORG
Op zorg moet je kunnen vertrouwen. Gelukkig hebben we in Nederland geweldige zorg. Dankzij al die artsen, verpleegkundigen en mantelzorgers. De ouderenzorg moet overal even goed zijn. Het beste verpleeghuis moet de norm worden voor ons allemaal. Zodat onze ouderen de zorg krijgen die ze verdienen.

Irene Korting, VVD-lijst nummer 57