Wie 21 maart VVD Dronten stemt, kiest voor doen!


De gemeenteraadsverkiezingen 2018 komen eraan. Een grote groep kandidaten, bestuursleden en vrijwilligers is beschikbaar om onze boodschap uit te dragen: we stropen de mouwen op voor Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen! Wie op 21 maart VVD stemt, kiest voor doen!
In de afgelopen jaren heeft de VVD een duidelijk, consistent en lokaal beleid uitgevoerd. En Dronten door een tijd van crisis geloodst.

Voor de vorming van de nieuwe fractie heeft de VVD een mooie groep kandidaten beschikbaar. Een mix van talent, ervaring en achtergrond. De kandidaten zijn ook goed geworteld in de lokale samenleving.

De VVD Dronten stroopt de mouwen op voor de gemeente Dronten. Maar waar dat van toegevoegde waarde is werken we graag samen met onze liberale collega’s in andere gemeenten, de provincie of de Tweede Kamer. Dat maakt de VVD tot een belangrijke factor in het lokaal bestuur. Met deze kandidaten kunnen we die verantwoordelijkheid goed aan.

Kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
Ton van Amerongen
Irene Korting
Remco de Maaijer
Trudy Stoker
Barry Hoogezand
Saskia Veldman
Paul Gach
Paul Zuurendonk
Theo Vulink
Rients Auke Rienstra
Leon Schuiling
Tiny Winter
Wim Haverkort
Jaap Kodde

Ons volledige programma is hier te downloaden. Met dit programma geven wij richting aan de liberale grondbeginselen: vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid.